Tečaj Krajinske arhitekture

Odkrijte Tečaj Krajinske arhitekture in se poglobite v umetnost oblikovanja naravnih prostorov. Pridružite se nam in oblikujte zelene površine jutrišnjega dne.

Program

Tečaje izvajamo v individualni obliki v obsegu 14 ur.  Cena tečaja 350€

Tečaj obsega 14 individualnih ur. Z učiteljem vsak kandidat predela tekočo snov, na podlagi katere se določijo naloge, ki jih izdela skladno z navodili. Ko so naloge izdelane se z učiteljem dogovori za naslednji termin. Večji del risanja je vezan na risanje krajine, zato poteka zunaj.

Začetek tečaja je odvisen od vsakega posameznika v dogovoru z  učiteljem.

Cenik

Podrsaj →
Tečaj Obseg Cena
Tečaj krajinske arhitekture - individualni tečaj
 • Tečaj obsega 14 individualnih ur
 • v ceno je vključena delovna skripta, A3 mapa, vključno z vsemi pripomočki za risanje.
 • 440,00€
  AKCIJA ! 350,00€

  Sprejemni izpiti na Fakulteti za krajinsko arhitekturo

  Fakulteta za krajinsko arhitekturo razpisuje univerzitetni študijski program. Mest za redni študij je 30. Pri izboru je izbranih prvih 30 kandidatov glede na uspeh, rezultate mature in opravljen sprejemni izpit. Preizkus sposobnosti je obvezen. Rezultati za vpis so znani zadnji teden v juliju, hkrati pa so objavljena tudi morebitna prosta mesta. V tem primeru je možna druga prijava. Prijavi se lahko, kdor je oddal prvo prijavo.

  Vsak element se točkuje. Najvišje število točk je 10. Obvestilo prejmejo kandidati na dom in portal. V jesenskem izpitnem roku je rezervni termin tudi za preizkus sposobnosti.

  Postopek prijave in izračunavanje točk vodi Visokošolska prijavno-informacijska služba Univerze v Ljubljani. Obvestilo prejmejo kandidati na dom.

  pisite nam

  Pišite nam!

  Tu smo da vam pomagamo.
  Kontaktirajte nas
  Društvo Naris logo
  clock ikon
  Piškotki
   | 
  Pogoji poslovanja